Enkelt och bekvämt boende med Bosse

I Bosse kommunicerar du med dina grannar och bostadsrättsföreningens styrelse samtidigt som du har tillgång till smidiga funktioner som underlättar ditt boende i vardagen.

Hela din förening på ett ställe

Kommunikation i din BRF
Med Bosse i din förening blir det enkelt att kommunicera med dina grannar och styrelsen. I Bosses flöde kan du ta del av viktiga meddelanden och händelser i föreningen.

Bokning, kalender och felanmälan
Boka gemensamma utrymmen, som tvättstugan eller uteplatsen, direkt i appen. I er gemensamma kalender kan du hålla koll på föreningens händelser och aktiviteter. Läs om arbetsdagar, föreningsstämmor och skapa egna evenemang för att bjuda in grannarna. Och när något går sönder i din bostad kan du skriva en felanmälan som skickas direkt till ansvariga i din förening.

Föreningens, styrelsens och din bostads information
Under föreningsfliken hittar du information om styrelsen, kontaktuppgifter och gemensamma dokument. I din digitala bopärm kan allt allt från ritningar till garantier samlas. Och vilka är egentligen dina grannar? I Bosse kan du enkelt se vilka som bor i samma förening som du.

Funktioner i Bosse

Är Bosse något för mig och min BRF?

Vi vill gärna visa dig hur Bosse ser ut och fungerar. Om du vill ha mer information om Bosse fyller du i information i formuläret.

Ladda ner Bosse på din telefon eller öppna i webben

För att Bosse ska kunna användas av så många som möjligt finns Bosse på både telefon och dator. Du kan antingen ladda ner Bosse som app i din telefon eller öppna Bosse i webben.

Appen Bosse på en mobiltelefon