Effektiv styrelsearbete i bostadsrättsföreningar

Bosse förenklar styrelsearbetet och skapar en öppen, transparent kommunikation med bostadsrättsföreningens medlemmar. Boendeappen ger dig verktyg som förenklar den administrativa hanteringen av din BRF.

Ett smidigt och enkelt styrelsearbete

Effektiv kommunikation
Bosse skapar en central plats för att skicka ut viktig information och meddelanden till föreningens medlemmar i Bosses flöde och föreningskalender. Med Bosse kan styrelsen dessutom bjuda in externa användare, som fastighetsförvaltare och revisorer, för att underlätta samarbete och informationsdelning.

Dokumenthantering
Organisera och hantera föreningens, styrelsens och varje bostads dokument digitalt i Bosse. Ladda upp stadgar, protokoll och andra viktiga handlingar för enkel åtkomst av alla medlemmar.

Bostads- och medlemsadministration
Få full kontroll över föreningens medlemsregister och bostadsdokumentation. Uppdatera medlemsinformation, registrera nya medlemmar och se till att kontaktuppgifter alltid är aktuella.

Bokningar av gemensamma utrymmen
Underlätta bokning av föreningens gemensamma utrymmen, såsom tvättstugor och festlokaler. Hantera bokningsscheman och håll koll på tillgängliga tider.

Support och felanmälan
Ta emot felanmälningar från boende och hantera ärendena effektivt. Ge snabb återkoppling och se till att eventuella problem hanteras på ett smidigt sätt.

Funktioner i Bosse

Är Bosse något för mig och min BRF?

Vi vill gärna visa dig hur Bosse ser ut och fungerar. Om du vill ha mer information om Bosse fyller du i information i formuläret.

Ladda ner Bosse på din telefon eller öppna i webben

För att Bosse ska kunna användas av så många som möjligt finns Bosse på både telefon och dator. Du kan antingen ladda ner Bosse som app i din telefon eller öppna Bosse i webben.

Appen Bosse på en dator