Uppdateringar

Här kan du läsa om vad som är nytt i Bosse

Vi jobbar ständigt med att förbättra Bosse och skapa nya, praktiska funktioner. På den här sidan kan du läsa om alla våra uppdateringar och förbättringar.

Har du en ide till en ny funktion, feedback på en existerande funktion, eller har du hittat en bug? Kontanta oss i så fall på support@bosseappen.se.

2024-02-21

2.11.0 Stöd för användargrupper och nya bokningsfunktioner

Vi har lyssnat på era önskemål och gör Bosse ännu bättre. I den här uppdateringen har vi bland annat fokuserat på att förbättra bokningar och ge administratörer mer kontroll med utskick till grupper.

2024-01-12

2.10.0 Förbättrad kommunikation i gruppchatter

Vi är glada över att introducera fler förbättringar i Bosse i vår senaste uppdatering. Både i form av regelbundna buggfixar och nya funktioner som gör din upplevelse i Bosse ännu bättre!

2023-12-06

2.8.0 Vår mest efterfrågade funktion är tillbaka!

I en tidigare version av Bosse fanns det en chatt där grannar kunde skicka meddelanden direkt till varandra. I den nya versionen har chatten varit under utveckling och återvänder nu till alla Bosses användare. I vår senaste uppdatering finns det dessutom flera förbättringar för administratörer.

2023-11-01

2.7.0 Vi har lyssnat på era önskningar - Bosse blir ännu bättre!

I september gav vi möjligheten till alla våra användare att tycka till om Bosse och komma med förslag på hur Bosse kan bli ännu bättre. Av många bra förslag lanserar vi nu två nyheter; en mer detaljerad bokningsvy och möjligheten att gilla inlägg i flödet.

2023-09-27

2.6.0 Förbättrat flöde och enklare hantering av filer

Den här uppdateringen har två större nyheter: Bilagor i inlägg och förenklad hantering av bopärmen för administratörer. Som vanligt inkluderar uppdateringen också några mindre förbättringar av prestanda och användarvänlighet.

2023-08-21

2.5.0 Förbättrad upplevelse på webben och ökad tillgänglighet på appen

Denna uppdateringen fokuserar på att ge en bättre upplevelse framför allt på webben. Vi har bland annat gjort navigeringen mellan sidor bättre och mer förutsägbar. På mobilversionerna har tillgängligheten har förbättrats genom att vi har gjort knappar enklare att klicka på.

2023-06-14

2.4.0 Uppdaterad profilsida och kommentarer på inlägg

För att ytterligare förbättra kommunikationen i föreningen kan boende kan nu skriva kommentarer på inlägg som har gjorts i appen. Utöver det har utseendet på profilsidorna förbättrats, och vi har gjort det enkelt att beskära profilbilder.

2023-05-08

2.3.0 Nu kan du enkelt boka gemensamma utrymmen i Bosse

Denna uppdatering lägger till en bokningssida. Det är nu enkelt för boende att boka till exempel tvättstugan direkt i appen. Administratörer kan enkelt skapa nya bokningsobjekt och hantera bokningar.

2023-04-18

2.2.0 Nu kan du dela gemensamma evenemang med Bosses kalender

Vi fortsätter lägga till nya funktioner i Bosse. Vi strävar ständigt efter att förbättra kommunikationen mellan boende och styrelsen i föreningen. I denna uppdatering lanseras en gemensam kalender, där styrelsen kan dela med sig av viktiga händelser och event.

2023-03-04

2.1.0 Ännu smidigare administration i Bosse!

Denna uppdateringen i Bosse är designad för att göra användarupplevelsen ännu bättre och smidigare för både administratörer och styrelsemedlemmar. Nu kan även externa användare få tillgång till Bosse!

2023-02-04

2.0.0 En helt ny version av Bosse!

Bosse har genomgått en ombyggnation från grunden och upplevs nu med nytt utseende för boende, styrelser och företag.

Vi använder oss utav kakor för att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen på våran hemsida. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du detta.